foto

Tien Shue

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 L'âme du tigre
2014 Prêt à tout
Tři srdce
2011 De l'huile sur le feu
Láska na tři roky
2010 Belleville story (TV film)
Le Mac
2007 Lidská otázka

TV seriály

2012 No Limit (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Prozíravost (TV seriál)
2011 Frajeři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace