foto

Tandi Wright

  • nar. 1970
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zkouška
2013 Jack a obři
2012 Létající Kiwi
2011 Bliss (TV film)
2009 Piece of My Heart (TV film)
2006 Out of the Blue
Černé ovce
2004 Druhá šance (TV film)
Not Only But Always (TV film)
2003 Sylvie
2002 Tohle není romance
1992 Absent Without Leave

TV seriály

2016 Hyde & Seek (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 800 Words (TV seriál)
The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (10)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2010 This Is Not My Life (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2006 Maddigan's Quest (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
Seven Periods with Mr Gormsby (TV seriál)
2004 Serial Killers (TV seriál)
2001 Being Eve (TV seriál)
Crash Palace (TV seriál)
Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
Willy Nilly (TV seriál)
2000 Street Legal (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Kdo je Gurkhan? (S06E04)
1996 Enid Blytonová: Tajemná místa (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace