foto

Jean-François Garreaud

  • nar. 1.4.1946 (73 let)
    Montmorency, Val-d'Oise, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Les années perdues (TV film)
2013 Je m'appelle Hmmm...
Malevil (TV film)
2011 Ne nous soumets pas à la tentation
2009 Blanche maupas (TV film)
2008 Drôle de Noël! (TV film)
Jízda smrti
Malé vraždy Agathy Christie: Vraždy podle abecedy (TV film)
2007 Falešná identita
La Lance de la destinée (TV film)
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
2002 Au loin... l'horizon
Perlasca (TV film)
2001 Tea Time
1999 Erreur médicale (TV film)
Le Porteur de destins (TV film)
Une journée de merde!
1998 Drôle de père (TV film)
1997 Langevin : le secret (TV film)
Une femme d'action (TV film)
1996 Barrage sur l'Orénoque (TV film)
Paroles d'enfant (TV film)
1995 Bons baisers de Suzanne
Meurtres par procuration (TV film)
1994 Chasseur de loups (TV film)
Fusil de bois, Le
La Colline aux mille enfants (TV film)
Přetržený výkřik (TV film)
1992 Betty
1991 Rossignol de mes amours
1987 Qui sont mes juges? (TV film)
Test, Le
1985 Blessure
Jediný svědek (TV film)
Un aventurier nommé Godin (TV film)
Voyage à Paimpol, Le
1983 Baby Cat
Bojovník
Si elle dit oui... je ne dis pas non
1982 Guy de Maupassant
1981 Filles de Grenoble, Les
Quatre femmes, quatre vies: Être heureux sans le bonheur (TV film)
Si ma gueule vous plaît...
1980 Brigade mondaine: Vaudou aux Caraïbes
Carton rouge, Le (TV film)
1979 I jako Ikarus
Mais où et donc Ornicar
Éclaircie, L' (TV film)
1978 Docela obyčejný příběh
Isla de las cabezas, La
Jdi za mámou, táta pracuje
Violette Nozière
1976 Per amore
1975 Dame de l'aube, La (TV film)
1974 Bon samaritain, Le (TV film)
Mort au jury (TV film)

TV seriály

2018 Nina (TV seriál)
La vie est injuste (S04E01)
2017 Nina (TV seriál)
Love song (S03E05)
Une étrange absence (S03E04)
Fort comme la vie (S03E03)
další epizody (5)
2016 Nina (TV seriál)
Sur le ring (S02E09)
L'hôpital et ses fantômes (S02E05)
Úžasná rodina (TV seriál)
La Grande Marche - 1ère Partie (S13E03)
2015 Nina (TV seriál)
La dernière épreuve (S01E08)
Qui trop embrasse (S01E06)
A son image (S01E04)
další epizody (6)
2013 La Croisière (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Čím kdo zachází, tím také schází (S01E05)
2012 Jeu de dames (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Rien ne va plus (S06E03)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
L'âge sombre (S02E09)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Brigade spéciale (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
Mission protection rapprochée (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1996 Allumettes suédoises, Les (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1994 Placé en garde à vue (TV seriál)
1991 Bing (TV seriál)
1990 Constance et Vicky (TV seriál)
Histoires d'amour (TV seriál)
Or et le papier, L' (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1989 Comtesse de Charny, La (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Affaire Saint-Romans, L' (TV seriál)
Mésaventures (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
1986 Guerre des femmes, La (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
1982 Esprit de famille, L' (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1976 Pêche miraculeuse, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1971 Mon seul amour (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace