foto

Alexej Nilov

  • nar. 31.1.1964 (56 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2003 Žizň odna
1994 Prochindiada 2
1992 Kooperativ 'Politbyuro' ili budet dolgim proshchaniye
1991 Žažda strasti
1989 Věčnyj muž

TV seriály

2020 Varjag (TV seriál)
2019 Děvičij les (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
Zvjozdy i lisy (TV seriál)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (7)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ultimatum (S02E29)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2016 Uljbka Lisa (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Ispaněc (TV seriál)
Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Predatěl (S01E24)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Glavnyj sekret (S01E22)
další epizody (24)
2014 Az vozdam (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kompromat (S03E31)
Provokacija (S03E30)
Zachvat (S03E29)
další epizody (8)
Litějnyj (TV seriál)
Zamknutyj krug (S08E30)
Ošibka (S08E29)
Gosti iz mraka (S08E28)
další epizody (30)
2013 Čužoj rajon (TV seriál)
Kompromiss (S03E22)
Těchnika bezopasnosti (S03E21)
Rešenije (S03E20)
další epizody (5)
2012 Čužoj rajon (TV seriál)
Novyj god (S02E27)
Vera (S02E25)
Kollega (S02E23)
další epizody (12)
Litějnyj (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S07E32)
Napravlennyj vzryv (S07E31)
Dvojnoj zachvat (S07E30)
další epizody (32)
2011 PPS (TV seriál)
Těrritorija (S01E12)
Oborotěň (S01E08)
Čužoj rajon (TV seriál)
Propaža (S01E24)
Dur (S01E23)
Prazdnik (S01E22)
další epizody (5)
Litějnyj (TV seriál)
Plata za žizň (S06E17)
Opravdannyj risk (S06E16)
Ličnoje dělo (S06E15)
další epizody (33)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Srok davnosti (S04E32)
Art (S04E31)
Opasnyj gruz (S04E30)
další epizody (32)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
Těmnota (S03E26)
Zolotaja oseň (S03E25)
další epizody (51)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Svet angela (S01E24)
Prochodnaja peška (S01E23)
Ochota na tajpana (S01E22)
další epizody (24)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kurjer (S03E19)
Jan i Iň (S03E18)
Belyj son (S03E16)
další epizody (14)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
Foto na pamjať (S02E16)
Něputěvaja (S02E15)
další epizody (17)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Prostoj motiv (S01E16)
Kollekcioněr (S01E15)
Raz pljunuť (S01E14)
další epizody (12)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Zolotaja banka (S05E25)
Samorodok (S05E24)
další epizody (24)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tonkosti bizněsa (S04E26)
Voroňja slobodka (S04E25)
Striptiz po-tajski (S04E24)
další epizody (24)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Mera presečenija (S01E09)
Udarnaja volna (S01E08)
Operativnoje vmešatělstvo (S01E07)
další epizody (9)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
další epizody (25)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Zakazčik (S02E24)
Sobaka Stalina (S02E23)
další epizody (25)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženskoje sčastě (S01E31)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
další epizody (31)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky