foto

Janusz Cichocki

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Winterlicht - Der Usedom-Krimi (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2011 Útěk na Západ (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
2007 Unter Verdacht - Hase und Igel (TV film)
2003 Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
2002 Mehr als nur Sex (TV film)
Väter
2000 Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
Zapomeň na Ameriku
1998 Der dreckige Tod (TV film)
Sólo pro klarinety
1997 Gegen den Strom (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Abgefahren (TV film)
Casting
1992 Die Tigerin

TV seriály

2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace