foto

Tabea Heynig

  • nar. 18.7.1970 (50 let)
    Mannheim, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Zucker im Blut
2004 Vinzent
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Die Freunde der Freunde (TV film)
2001 100 Pro
Ein Sommertraum (TV film)
1999 Gerade Weg, Der (TV film)
Operation Bluebird (studentský film)
1997 Polizeiruf 110 - Im Netz der Spinne (TV film)
Vražedná past (TV film)
1996 Schwurgericht - Angst! (TV film)
1995 Angst (TV film)
1994 Angst (TV film)

TV seriály

2008 Wilsberg (TV seriál)
Filmriss (E22)
2006 Zwei Engel für Amor (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1998 Zwei Brüder (TV seriál)
Tödliche Träume (E10)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky