foto

Leopold Hornung

  • nar. 21.3.1978 (42 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rate Your Date
2018 Chaos-Queens - Ehebrecher und andere Unschuldslämmer (TV film)
2017 High Society
2016 Jak napálit banku
Tödliche Gefühle
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
2014 Who am I - žádný systém není bezpečný
Zeit der Zimmerbrände (TV film)
2012 Bella a nesplněný sen (TV film)
Osudový střet (TV film)
2011 Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
Papa allein zu Haus (TV film)
2010 Letzte schöne Herbsttag, Der
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
2007 Chlapec, který hledal zlato
Die Lawine (TV film)
Die Masche mit der Liebe (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
2006 Shoppen
2005 Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Amtsmissbrauch (TV film)
2002 Die Freunde der Freunde (TV film)
Tajemství života (TV film)

TV seriály

2020 Dark (TV seriál)
Déjà vu (S03E01)
2019 Dark (TV seriál)
Anfänge und Enden (S02E01)
Vraždy na severu (TV seriál)
Leonies letzter Abend (S06E11)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Teufelszeug (S09E27)
2017 Dark (TV seriál)
Vše se děje teď (S01E09)
Rozcestí (S01E07)
Sic Mundus Creatus Est (S01E06)
další epizody (6)
You Are Wanted (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Frankenstein (S16E23)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Charity Ladies (S04E19)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Frau am Fenster (S08E20)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2004 Big Ben (TV seriál)
V dobrých rukách (S11E05)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky