foto

Ulrike Knospe

  • nar. 11.7.1965 (55 let)
    Essen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Live
2018 Polizeiakte FA-180124
2016 All Inclusive - Eine Inklusive Komödie
2015 Einmal Hallig und zurück (TV film)
2011 Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2005 Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
1998 Menschenfeind, Der (TV film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Unter Strom (S05E20)
Volle Verantwortung (S05E19)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Plošný požár (S01E09)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Weserlust Hotel - Der verrückte Filmdreh "All inclusive"

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky