foto

Ulrich Bähnk

  • nar. 1965
    Plön, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kommissar Dupin - Bretonische Geheimnisse (TV film)
2015 Cordelias Kinder
2014 Emma hat Flügel
2013 Warum Hans Wagner den Sternenhimmel hasst
2012 Im nächsten Leben
Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2010 Luises Versprechen (TV film)
Neue Vahr Süd (TV film)
2006 Kabriolet (TV film)
Konec zlatých časů (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
2003 Königskinder (TV film)
Tatort - Der Schächter (TV film)
2001 Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
1999 Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Menschenjagd (TV film)
1998 Kommissare Südwest - Der Neue (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
1996 Brüder auf Leben und Tod (TV film)

TV seriály

2018 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Comfort Lingerie (S02E03)
Der Beautykanal (S02E02)
Der Hochzeitstag (S02E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tod eines Lebensretters (S16E06)
2015 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Die Eventmanagerin (S01E02)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Zaříkavač žen (S01E09)
Tlusťoch (TV seriál)
Na stopě (S04E03)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Auf Messers Schneide (S08E13)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Verantwortung (S14E18)
2008 Schräge Kerle (TV seriál)
Two Funny - Die Sketch Comedy (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Vrah s tváří beránka (E03)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Trommler (S02E09)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der Traum vom Glück (S03E04)
Charlotte Link (TV seriál)
Zrádný šperk (E05)
2002 Mama und ich (TV seriál)
1997 Drunter und drüber (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Vražda a zabití (S01E04)
Bomby na 92. kilometru (S01E01)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Divadelní záznam

2019 Ohnsorg-Theater: Ein besserer Herr (divadelní záznam)
Ohnsorg-Theater: Plattdeutsch für Anfänger (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky