foto

Alexandr Archipov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sadko
2016 Sindbad. Piraty sjemi štormov
2013 Razrešitě těbja pocelovať... na svadbě (TV film)

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
Ženščina v sostojanii razvoda (TV seriál)
2013 Studija 17 (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nastojaščij polkovnik (S01E09)
2009 Žurov (TV seriál)
Igra v kukly (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace