foto

Vjačeslav Durněnkov

  • nar. 27.6.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Bělyje noči
2016 Razbudi meňa
2013 Domopravitěl (TV film)
2010 Na oščup

TV seriály

2017 Těrritorija (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Posledňaja oseň (S01E12)
Čjornyj čelovek (S01E11)
Podžog (S01E09)
další epizody (11)
2010 Škola (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Staryje doski (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky