foto

Jelena Isajeva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Molodoje vino
2017 Spasti Puškina
2015 Plochaja sosedka (TV film)
2013 Novogodněje děžurstvo (TV film)
2006 A Vy jemu kto? (TV film)
2003 Kidněpping
2000 Redakcija (TV film)

TV seriály

2018 Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
2017 Provincialnaja Madonna (TV seriál)
2014 Novogodnij rejs (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
2003 Anastázie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky