foto

Jenni Vartiainen

  • nar. 20.3.1983 (37 let)
    Kuopio, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

2015 Niin kaunis on maa
2011 Eetu ja Konna

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)

Dokumentární

2016 Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert)
2014 Läpimurto (TV seriál)
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2003 MTV3 Live: Popfinlandia (koncert)

Hudební videoklipy

2017 Jenni Vartiainen: Turvasana (hudební videoklip)
2014 Lohtu (hudební videoklip)

Koncert

2012 Yle Live: Michael Monroe 50 vuotta (koncert)

Galerie (162)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky