foto

Kurt Wilhelm

  • nar. 8.3.1923
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 25.12.2009 (86 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Die Geschichte vom Brandner Kaspar
2005 Die Landärztin (TV film) - původní scénář
1979 Der Ruepp (TV film)
1964 Der Familienvater (TV film)
1962 Der fidele Bauer (TV film)
1959 Ein Walzertraum (TV film)
1956 Protože jsi chudý, musíš dříve zemřít

TV seriály

2005 Venkovská lékařka (TV seriál) - původní scénář

Režijní filmografie

Filmy

1991 Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1985 Hochzeit (TV film)
1979 ...mit besten Empfehlungen (TV film)
Der Ruepp (TV film)
Die Überführung (TV film)
Moral (TV film)
1978 Alte Feinschmecker, Der (TV film)
Die blaue Maus
Seehundskomödie (TV film)
1977 Rubens' letzte Runde (TV film)
1975 Alte Hüte aus Wien - Witziges - Spitziges - Spritziges (TV film)
Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
1974 Alexander und die Töchter (TV film)
Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
1973 Zwei Einakter (TV film)
1972 Die Lokalbahn (TV film)
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Überall ist Wunderland - Erinnerungen an Joachim Ringelnatz (TV film)
1970 Leichte Kost am frühen Abend (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
Sexbombe mit Tick (TV film)
1969 Die Kommode (TV film)
Die ungarische Hochzeit (TV film)
Duett im Zwielicht (TV film)
Gauner, Gelder und Giraffen (TV film)
1968 'S Wiesenhendl (TV film)
Bombenwalzer (TV film)
Der holledauer Schimmel (TV film)
Meine Frau, die Philosophin (TV film)
1967 Ein Genie wird leicht verkannt (TV film)
Florentiner Hut, Ein (TV film)
Leuchtfeuer (TV film)
Rückkehr von Elba (TV film)
Tagebücher (TV film)
1966 100 Jahre Kurfürstendamm (TV film)
Alle mal herhören, auch die, die schwerhören..! (TV film)
Apfelsinen (TV film)
Mädchen aus Mira, Das (TV film)
1965 Die Pfingstorgel (TV film)
Die schwedische Jungfrau
Frühstück mit Julia (TV film)
Kookie & Co. (TV film)
1964 Auftritt Frank Wedekind (TV film)
Bericht von den Inseln (TV film)
Der Familienvater (TV film)
1963 Arzt am Scheideweg, Der (TV film)
Bauer als Millionär, Der (TV film)
Don Juan kommt zurück (TV film)
1962 Der Zigeunerbaron
Der fidele Bauer (TV film)
Eine Nacht in Venedig (TV film)
Funken in der Asche (TV film)
1961 Der Bettelstudent (TV film)
Familienpapiere (TV film)
1960 Der Vogelhändler (TV film)
Verkaufte Braut, Die (TV film)
1959 Ein Walzertraum (TV film)
1958 Paul und Julia (TV film)
1957 Daphnis und Chloe (TV film)
Illusionen (TV film)
1956 Der Untergang des Fort Charivari (TV film)
Smaragden - Geschichte (TV film)

TV seriály

1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)
1966 Geheimagent Tegtmeier (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)

Dokumentární

1972 Olympia - Olympia

Divadelní záznam

1989 Chiemgauer Volkstheater - Der Brandner Kaspar und des ewig' Leben (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1959 Paprika

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky