foto

Sergej Ljalin

  • nar. 21.4.1962 (57 let)
    Perm, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Igry vzroslych děvoček (TV film)

TV seriály

2018 Mojo serdce s toboj (TV seriál)
Raduga žizni (TV seriál)
2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
Ošibka molodosti (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Sindrom nědoskazannosti (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Epizod 1.20 (E20)
Epizod 1.19 (E19)
Epizod 1.18 (E18)
další epizody (20)
2014 Polosa otčužděnija (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Zjaťok (S01E12)
Lesnik (S01E11)
Svidětěl (S01E10)
další epizody (8)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky