foto

Reizaburó Jamamoto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Bledý květ
Suruga yûkyôden: Toba arashi
1962 Čiisakobe
1961 Karasu monogatari
1960 Karakkaze jaró
1954 Boččan šain: Zenpen
Hana to ryû - Dai-ichi-bu: Dôkai-wan no rantô
Zoku Boččan šain
1953 Bratr a sestra
1951 Aoi šindžu
Zoku Sasaki Kodžiró
Óedo gonin otoko
1950 Harukanari haha no kuni
Joru no hibotan
Pen icuwarazu, bórjoku no mači
Sasaki Kodžiró: Daiičibu
Ware maboroši no sakana o mitari
1949 Toulavý pes
1948 Cuisekiša
Jonetsu no ningyo
Opilý anděl
1943 Ahen sensó
Hanako-san
1942 Matte ita otoko
Onna keizu
Zoku Onna keizu
1941 Kawanakajima kassen
Otoko no hanamiči
1940 Rekiši: Daiičibu – Dóran bošin
Rekiši: Danibu – Šódo kensecu, daisanbu – reimei Nippon
1939 Fujin jûgunka
Kyarako san
Tsuchi
1938 Jami no kagebóši
Robó no iši
Sugikyô no saiminjutsu
1936 Boku no Tôkyô-chizu
Ippon-gatana dohyô iri
Jokusó no hanajome
Karakuri opera
人生劇場 青春編
1935 Kunisada Chûji
Seki no Jatappe
Tange Sazen yowa: Hyakuman ryo no tsubo
1934 Chûshingura - Ninjô-hen; Fukushû-hen
Tange Sazen: Kengeki no maki
1933 Bangaku no issho
Furansu Omasa
Hôrimono kigu
Satsuma-bikyaku: Kenkô aiyoku-hen
Tsukigata hanpeita
1932 Byakuya no Kyoen
Meiji Gannen
Satsuma-bikyaku: Tôkai-hen
1931 Junkyo kesshi nihon nijuroku seijin
Oatsurae Jirokichi goshi
Zuku ôoka seidan mazo kaiketsu-hen
1928 Kurama tengu
Kurama tengu: Kjófu džidai
Madarahebi: zenpen
Shinpan Ôoka seidan: Chûhen
Ôoka seidan Suzukawa Genjûrô no maki
Čúkon girecu: džicuroku čúšingura
1927 Hyakumanryô hibun: Dai ippen
Hyakumanryô hibun: Dai nihen
Kurama tengu ibun: Kakubédžiši
Kurama tengu ibun: Zoku Kakubédžiši
Sunae shibari: Dai-ippen
Sunae shibari: Dai-nihen
Sunae shibari: Shûhen

TV seriály

1961 Kiken na shamen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky