foto

Marija Palej

  • nar. 1.3.1993 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Otzvuk
2012 Andrejka (TV film)

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Praktika 2 (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
2015 Sindrom nědoskazannosti (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2013 Tancy marionětok (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky