foto

Henner Quest

  • nar. 11.12.1944 (76 let)
    Annaberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Van Riper
2016 Sweet
2010 Plavba snů: Bermudy (TV film)
2009 Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
2008 Šípy lásky (TV film)
2006 Glück auf vier Rädern (TV film)
2002 Liebe ohne Fahrschein (TV film)
1982 Gutmütige Grantler, Der (TV film)
1977 Abelard
1976 Mädchen aus zweiter Hand, Ein
Řecké fíky
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
Wenn die prallen Möpse hüpfen
1972 Jungen Ausreißerinnen - Sex-Abenteuer deutscher Mädchen in aller Welt, Die
Nachsaison (TV film)
1971 Mache alles mit

TV seriály

2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Smrt v krajkách (S03E02)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 Notaufnahme (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Místo činu (TV seriál)
Tod auf dem Rastplatz (S13E04)
1981 Tod eines Schülers (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Tote Vögel singen nicht (E19)
1975 Der Kommissar (TV seriál)
Der Held des Tages (E96)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
Osterwasser (E10)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)

Divadelní záznam

2012 Chiemgauer Volkstheater - Denkbar ungünstig (divadelní záznam)
1979 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
1977 Der Komödienstadel - Die Widerspenstigen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky