foto

Wolfgang Häntsch

  • nar. 7.6.1951 (67 let)
    Seifhennersdorf, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
2017 Inga Lindström: Ten správný odstín lásky (TV film)
2015 Auf der Straße (TV film)
2013 Bolest v srdci (TV film)
2012 Inga Lindström: Nová láska (TV film)
2011 Vater Mutter Mörder (TV film)
2010 Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 Das Echo der Schuld (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Poslední neděle
2008 Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Vrah s tváří beránka (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Doutnající oheň (TV film)
Pfarrer Braun - Braun unter Verdacht (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
2004 Tatort - Große Liebe (TV film)
2003 Letzte Bahn (studentský film)
2002 Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
Místo činu - Jízda smrti (TV film)
Starkes Team - Träume und Lügen, Ein (TV film)
Wilde Mädchen - Wer küsst Paul?
Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
2001 Cela smrti (TV film)
1999 Hin und weg (TV film)
Schande (TV film)
Starkes Team - Im Visier des Mörders, Ein (TV film)
1996 Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
Tatort - Endstation (TV film)
1994 Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1989 Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
1987 Heiratsgeschichten (TV film)
Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
1984 Sen o štěstí
1982 Попередження
1978 Härtetest (TV film)
1976 Unser stiller Mann (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Nachttaxi (TV film)

TV seriály

2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Lehká kořist (S07E09)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Nezvěstní (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace