foto

Wolfgang Häntsch

  • nar. 7.6.1951 (69 let)
    Seifhennersdorf, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Toten am Meer (TV film)
2019 So weit das Meer (TV film)
2018 Angst
Angst in meinem Kopf (TV film)
2015 Auf der Straße (TV film)
2013 Bolest v srdci (TV film)
2011 Vater Mutter Mörder (TV film)
2010 Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 Das Echo der Schuld (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
Poslední neděle
2008 Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
2007 Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
2003 Letzte Bahn (studentský film)
2002 Wilde Mädchen - Wer küsst Paul?
Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
2001 Cela smrti (TV film)
1999 Hin und weg (TV film)
Schande (TV film)
1996 Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
1994 Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1989 Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
1987 Heiratsgeschichten (TV film)
Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
1984 Sen o štěstí
1982 Varování
1978 Härtetest (TV film)
1976 Unser stiller Mann (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Nachttaxi (TV film)

TV seriály

2021 Hvide sande (TV seriál)
Fortidens spøgelser (E05)
Varm velkomst (E01)
2020 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Familienteufel (S19E01)
2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Kinderherz (S05E06)
2017 Inga Lindström (TV seriál)
Ten správný odstín lásky (E70)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Im Zweifel (S19E20)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Unter Strom (S13E10)
2012 Inga Lindström (TV seriál)
Nová láska (E42)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödliches Landleben (S08E24)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gutes tun (S12E19)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Vrah s tváří beránka (E03)
2007 Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
Místo činu (TV seriál)
Brémy - Doutnající oheň (S38E03)
Bienzle und die große Liebe (S38E02)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Spieler (S36E02)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mörderisches Spiel (S04E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Lehká kořist (S07E09)
Místo činu (TV seriál)
Große Liebe (S35E05)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Inspektor Rolle (TV seriál)
Sex-Inserate (S01E02)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Sohn des Polizisten (S05E30)
Správná dvojka (TV seriál)
Träume und Lügen (E22)
Místo činu (TV seriál)
Jízda smrti (S33E02)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bombenspiel (S01E04)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Nezvěstní (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Im Visier des Mörders (E10)
1998 Siska (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Endstation (S26E05)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Místo činu (TV seriál)
Tod einer alten Frau (S24E08)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky