foto

Nicola Ransom

  • nar. 23.7.1971 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Martha & Tommy (TV film)
Snaeland
2010 Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
Osudové setkání (TV film)
2008 Tatort - Borowski und das Mädchen im Moor (TV film)
2007 Muž mých snů (TV film)
2004 Eine unter Tausend (TV film)
Láska musí počkat (TV film)
Not a Lovestory
2003 Brána k nebesům
2002 Duft des Geldes, Der (TV film)
Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2000 Auf schmalem Grat (TV film)
Půjčka za život (TV film)
1999 Die letzte Chance (TV film)

TV seriály

2018 Cizinka (TV seriál)
Savages (S04E05)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Steckschuss (S10E01)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Naháči z Huttropu (S02E06)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Harte Hand (S09E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Geschlechterkrieg (E42)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Lékařské pochybení (S01E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S05E06)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky