foto

Nicola Ransom

  • nar. 23.7.1971 (47 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
Osudové setkání (TV film)
2009 Ein starkes Team - Geschlechterkrieg (TV film)
2008 Tatort - Borowski und das Mädchen im Moor (TV film)
2007 Muž mých snů (TV film)
2004 Eine unter Tausend (TV film)
Láska musí počkat (TV film)
Not a Lovestory
2003 Brána k nebesům
2002 Duft des Geldes, Der (TV film)
Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2000 Auf schmalem Grat (TV film)
Půjčka za život (TV film)
1999 Die letzte Chance (TV film)

TV seriály

2018 Cizinka (TV seriál)
Savages (S04E05)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Naháči z Huttropu (S02E06)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Lékařské pochybení (S01E02)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace