foto

Benjamin King

  • nar. 8.11.1971 (49 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 You Are Here
2018 The Middle of X
2014 Krátká historie rozkladu
2013 Bits and Pieces (TV film)
2006 Stroller Wars (TV film)
2005 Extrémní seznamka
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2002 Pavoučí síť
1999 Já a táta
1998 Ozónová díra (TV film)
Smrtonosná zbraň 4
1997 Hollywoodské safari

TV seriály

2016 Liv a Maddie (TV seriál)
Californi-A-Rooney (S03E20)
Skyvolt-A-Rooney (S03E19)
Friend-A-Rooney (S03E18)
další epizody (9)
2015 Liv a Maddie (TV seriál)
Joy To-A-Rooney (S03E09)
Grandma-A-Rooney (S03E06)
Cowbell-A-Rooney (S03E05)
další epizody (20)
2014 Liv a Maddie (TV seriál)
New Year's Eve-A-Rooney (S02E07)
Hoops-A-Rooney (S02E06)
Match-A-Rooney (S02E05)
další epizody (17)
2013 Liv a Maddie (TV seriál)
Fa-la-la-A-Rooney (S01E10)
Sweet 16-A-Rooney (S01E09)
Brain-A-Rooney (S01E08)
další epizody (10)
2012 Parťáci (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Alosaurus zničí zámek (S08E06)
Jako zvířata (S08E05)
2011 Working Class (TV seriál)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Mike chrápe (S01E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zkrat (S08E03)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Lassie udělal moc špatnou věc (S03E11)
2008 Seznam ex (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvě a půl smrti (S08E16)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
The Wedding Bells (TV seriál)
2006 Happy Hour (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Havárie (S04E17)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Paní domácí (S05E17)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Freddie (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Baker's Doesn't (S08E11)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Už můžu? (S04E04)
2003 Happy Family (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Big Coal (S03E02)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Hidden Hills (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Too Cool for School (S06E18)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Ve výšce 30.000 stop (S04E07)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Od nuly (S04E06)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dickovy první narozeniny (S01E03)
1989 Saved by the Bell (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Liv a Maddie (TV seriál)
Repeat-A-Rooney (S02E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky