foto

Toni Berger

  • nar. 27.3.1921
    Mnichov, Bayern, Německá říše
  • zem. 29.1.2005 (83 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
2002 Franz und Anna (TV film)
2001 Sommerwind (TV film)
2000 Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
1999 Typisch Ed! (TV film)
1997 Maulkorb, Der (TV film)
1996 Jägerblut (TV film)
Weg ins Paradies, Der (TV film)
1995 Daniel, Philipp und das Wunder der Liebe (TV film)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg: Pilotfilm (TV film)
Pumuckl und der blaue Klabauter
1993 Madame Bäurin
Tier, Das (TV film)
1991 Bilder machen Leute (TV film)
Erfolg
Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1988 Anna
1987 Hepčí
1985 Flammenzeichen
Seitenstechen
Zuckerbaby
1984 Baumeister Solness (TV film)
Der letzte Stammtisch
Wie im Paradies oder Ein gnadenloser Tag im Leben des Alois B. (TV film)
1983 Der Glockenkrieg (TV film)
Magdalena (TV film)
1982 Doktor Faustus
Gutmütige Grantler, Der (TV film)
Skřítek pana Edera
Starke Stamm, Der (TV film)
1980 Ze života loutek (TV film)
1979 Der Durchdreher
Der Ruepp (TV film)
Die Überführung (TV film)
Moral (TV film)
1978 Alte Feinschmecker, Der (TV film)
Seehundskomödie (TV film)
1977 Hadí vejce
1976 Die Lady von Chikago (TV film)
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
Der Wohltäter (TV film)
Die Medaille (TV film)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
See, Die (TV film)
1972 Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
Der Marquis von Keith (TV film)
Oi gennaioi pethainoun dyo fores
1964 In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)

TV seriály

2004 Zwei am großen See (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Mezi přáteli (S01E03)
Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Cop & Co. (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Bier vom Faß (S01E218)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
Kir Royal (TV seriál)
1984 Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
Zeit genug (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Tod auf dem Rastplatz (S01E135)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Divadelní záznam

2003 Der Komödienstadel - Das Attenhamer Christkindl (divadelní záznam)
2001 Der Kömedienstadel - Die Jacobi-Verschwörung (divadelní záznam)
2000 Der Komödienstadel - Das liebe Geld (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Leberkasbaron (divadelní záznam)
1998 Der Komödienstadel - Der Verkaufte Großvater (divadelní záznam)
1997 Der Komödienstadel - Bonifaz, der Orgelstifter (divadelní záznam)
1996 Der Komödienstadel - Minister gesucht (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Zur Ehe haben sich versprochen (divadelní záznam)
1994 Der Komödienstadel - Die Goldene Gans (divadelní záznam)
1985 Der Komödienstadel - Schneesturm (divadelní záznam)
1984 Der Komödienstadel - Der Senior (divadelní záznam)
1979 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
1976 Der Komödienstadel - Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky