foto

Hans Löscher

  • nar. 12.4.1911
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 7.12.1999 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Der Komödienstadel - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
Hochzeit (TV film)
1979 Der Ruepp (TV film)
1978 Sachrang (TV film)
Seehundskomödie (TV film)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
1973 Der Komödienstadel - Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1972 Der Komödienstadel - Mattheis bricht's Eis (divadelní záznam)
1936 Jugendsünde, Die

TV seriály

1976 Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky