foto

Juha Tapio

  • nar. 5.2.1974 (45 let)
    Vaasa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Joulun Tähdet 2016 - HelsinkiMission Kynttiläkonsertti (koncert)
2011 Estradilla: Maalaispoika 60 v. (koncert)

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita

Hudební videoklipy

2014 Lohtu (hudební videoklip)
2005 Poets of the Fall: Lift (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Elämäni Biisi (TV pořad)
2018 Nenäshow (TV pořad)
Nenäsirkus (TV pořad)
2016 Elastinen Feat. (TV pořad)
Emma-gaala (TV pořad)
Itsenäisyyspäivä: Linnan juhlat (TV pořad)
Sinun tarinasi - Yle 90 (TV pořad)
2015 Kingi (TV pořad)
Metronomi (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Sarasvuo (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky