foto

Corey Allen

  • nar. 29.6.1934
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 27.6.2010 (75 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Men Who Hate Women & the Women Who Love Them (TV film)
The Hero
The Search (TV film)
The Visit
1993 Posedlost (TV film)
1988 Ann Jillian Story, The (TV film)
1987 Destination America (TV film)
Last Fling, The (TV film)
1986 I-Man (TV film)
1985 Beverly Hills Cowgirl Blues (TV film)
Brass (TV film)
Code Name: Foxfire (TV film)
1980 Return of Frank Cannon, The (TV film)
1979 Muž v kostýmu Santa Clause (TV film)
Stone (TV film)
1978 Avalanche
1977 Hromy a blesky
Yesterday's Child (TV film)
1973 Cry Rape (TV film)
1971 Pinocchio
See the Man Run (TV film)

TV seriály

1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Makisté, část druhá (S02E21)
Ideální společnost (S02E15)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Konec cesty (S07E20)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kruh (S02E02)
Stíhání oběti (S01E05)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hra (S05E06)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Poslední úkol (S04E09)
1989 The New Lassie (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Rodná hrouda (S01E17)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Střetnutí na Farpointu (S01E01)
1985 Code Name: Foxfire (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrtící hurikán (S01E02)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Always Look a Gift Horse in the Mouth (S01E07)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Gavilan (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Jungle Madness (S01E15)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Bypass (S02E04)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 The New People (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Avalanche
1971 Pinocchio

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky