foto

Hans Stadtmüller

  • nar. 23.1.1905
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 16.10.1990 (85 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hrozná holka
1987 Hintertürl zum Paradies, Das (TV film)
1986 Stinkwut (TV film)
1984 Der letzte Stammtisch
1983 Der Glockenkrieg (TV film)
Kehraus
1981 Mond is nur a nackerte Kugel, Der
Tipfehler (TV film)
Trokadero
1980 Herr Kischott (TV film)
1979 Anton Sittinger (TV film)
Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
Der Ruepp (TV film)
1977 Der Komödienstadel - Die Widerspenstigen (divadelní záznam)
Die Jugendstreiche des Knaben Karl
1976 Die Leute von Feichtenreut (TV film)
1975 Der Spitzbubenhof (TV film)
Hahnenkampf (TV film)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
Die Reform (TV film)
Macbett (TV film)
1973 Macbett (divadelní záznam)
1972 8051 Grinning (TV film)
Der Komödienstadel - Josef Filser (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Mattheis bricht's Eis (divadelní záznam)
Deutsche Novelle (TV film)
Im bayerischen Stil (TV film)
Mucki (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Die Computer-Show (TV film)
1970 Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
Der Hunderter im Westentaschl (TV film)
Die Jungfrauen von Bumshausen
1969 Der Besuch (TV film)
Eden ist fern (TV film)
1968 Der holledauer Schimmel (TV film)
1967 Kurzer Prozeß (TV film)
1966 Das Bohrloch oder Bayern ist nicht Texas (TV film)
1965 Die Pfingstorgel (TV film)
Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)
Schwedische Jungfrau, Die
1964 Erzähl mir nichts
Lausbubengeschichten
1963 Als ich noch der Waldbauernbub war...
Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)
1962 Das schwarz-weiß-rote Himmelbett
Der Komödienstadel - Das Dienstjubiläum (divadelní záznam)
Jux will er sich machen, Einen (TV film)
Wittiber, Der (TV film)
1961 Der jüngste Tag (TV film)
Jack Mortimer (TV film)
Mörderspiel
1959 Paprika
1958 Bernauerin, Die (TV film)
1957 Die Prinzessin von St. Wolfgang
1956 Die fröhliche Wallfahrt
Johannisnacht
1955 Der Major und die Stiere
Vůl z Kulmu
1952 Mönche, Mädchen und Panduren
1951 Czardas der Herzen

TV seriály

1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Josef Filser (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1984 Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
Der Anwalt (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky