foto

Giorgio Caputo

  • nar. 4.1.1974 (47 let)
    Neapol, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Profesoři zločinu: Velké finále
2015 Gli ultimi saranno ultimi
Last Knights
2012 Diaz: Neuklízej tu krev
Pauline detektivem
2009 Polvere
2008 Altromondo
Rino Gaetano - Ma il cielo è sempre più blu (TV film)
2007 Il nascondiglio
Two Families
2006 Sfiorarsi
2003 Un posto tranquillo (TV film)
2002 Výlet do Říma
2001 Amore probabilmente, L'
Ultimo stadio
1999 Dolce rumore della vita, Il
1997 Naja

TV seriály

2020 Lovec (TV seriál)
Un Tesoro (S02E08)
L'anno del dragone (S02E07)
Diciannove e cinquanta (S02E06)
další epizody (8)
2018 Lovec (TV seriál)
Ano, beru (S01E12)
Zrůdy (S01E11)
Rocco Schiavone (TV seriál)
7. 7. 2007 (S02E01)
2016 Medicejové (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Soudný den (S01E04)
Non è stato mio figlio (TV seriál)
Rocco Schiavone (TV seriál)
Černá sjezdovka (S01E01)
2013 Baciamo le mani: Palermo-New York 1958 (TV seriál)
2011 Sangue caldo (TV seriál)
2010 Hříchy a svědomí (TV seriál)
Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Palermo (TV seriál)
Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2006 Crimini (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky