foto

Pit Krüger

  • nar. 1.8.1934
    Mannheim, Německá říše
  • zem. 6.11.2003 (69 let)
    Frankfurt am Main, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Gothic - Der Film
1996 Schwurgericht - Angst! (TV film)
1995 Ein Richter zum Küssen (TV film)
1991 Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1990 Die Hallo-Sisters
1985 Bolero
1983 Die wilden Fünfziger
Místo činu - Miriam (TV film)
1981 Mann im Pyjama, Der
Regentropfen
1975 Der Spitzbubenhof (TV film)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
Der widerspenstige Heilige (TV film)
1971 Die Schlankheitskur (TV film)
Rudi, benimm dich
1970 Die Schatzgräbergeschichte (TV film)
Kannibalen (TV film)
Tage der Rache (TV film)
1968 Phoebus oder Die Aalbucht ( (TV film)
Schinderhannes (divadelní záznam)
1967 Heydrich v Praze (TV film)
1965 Radetzkymarsch (TV film)
1960 Der Vetter aus Dingsda (TV film)

TV seriály

1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Zum Stanglwirt (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1973 Partner, Die (TV seriál)
1972 Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
Schreib ein Stück (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1963 Fernfahrer (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Das Kreuzworträtselspiel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky