foto

Mathias Luther

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)

TV seriály

2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frohe Ostern überall (S15E12)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Machtlos (S14E27)
Der freie Wille (S14E26)
Wo viel Licht ist … (S14E25)
další epizody (9)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Tagträume (S13E15)
Kettenreaktion (S13E14)
Das Osterfest (S13E10)
další epizody (6)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Altlasten (S12E39)
Grenzen (S12E38)
Stolz und Vorurteil (S12E37)
další epizody (9)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jetzt erst recht! (S11E24)
Letzte Fahrt (S11E23)
Wer gewinnt? (S11E22)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Übers Ziel hinaus (S10E15)
Endlich zu Hause (S10E14)
Geliebte Gewohnheit (S10E13)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Waffen der Frauen (S09E18)
Falsches Spiel (S09E17)
Vaterliebe (S09E16)
další epizody (6)
2005 Krimi.de (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
… Vater sein dagegen sehr (S08E27)
Bilanz (S08E26)
Überfordert (S08E25)
další epizody (9)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (6)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 B 96 (studentský film)
1999 Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
1984 Paulines zweites Leben (TV film)
1977 Ota mění svět

TV seriály

1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky