foto

Antti Pöntinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? (TV film)
2011 2B (studentský film)

TV seriály

2008 Ihmisten puolue (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mitä mietit, Ronja Salmi? (TV seriál)

TV pořady

2017 Elossa 24h (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Lohtu (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Kansan mies (TV seriál)
Orpoja piruja (E07)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Totta joskus tulevaisuudessa (E03)

Scénografická filmografie

TV seriály

2006 Donna Paukku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace