foto

Willy Schultes

  • nar. 28.1.1920
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 19.11.2005 (85 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
Vítej doma! (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Santa Claudia (TV film)
1994 Der Komödienstadel - Die Goldene Gans (divadelní záznam)
1993 Geschichten aus der Heimat - Blattschuß (TV film)
1992 Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
Widerspenstige Viktoria (TV film)
1991 Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1990 Hrozná holka
1987 Der Pfandlbräu (TV film)
1985 Der Komödienstadel - Politik und Führerschein (divadelní záznam)
Die Karpfenschlacht (TV film)
1984 Der letzte Stammtisch
1982 Der Jagerloisl
Der Komödienstadel - Die Tochter des Bombardon (divadelní záznam)
1979 Anton Sittinger (TV film)
Der Ruepp (TV film)
Die Münze (TV film)
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Tři Švédky v Tyrolích
Vertreibung aus dem Paradies, Die
Štěstí nepadá z nebe
1976 Tschetan, der Indianerjunge
1975 Der Wohltäter (TV film)
Hahnenkampf (TV film)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
Charlys Nichten
Die Reform (TV film)
1973 Příběhy kožených kalhot 2
Sex-Träume-Report
Steig ein und stirb (TV film)
Was Schulmädchen verschweigen
1972 Blutiger Freitag
Der Komödienstadel - Josef Filser (divadelní záznam)
Die Lokalbahn (TV film)
Im bayerischen Stil (TV film)
Krankenschwestern-Report
Plonk (TV film)
1971 Das haut den stärksten Zwilling um
Der Komödienstadel - Der Ehestreik (divadelní záznam)
1970 Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
Jonathan
O Happy Day
1969 Der Kerl liebt mich - und das soll ich glauben?
Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
Ludwig auf Freiersfüßen
Rotmord (TV film)
Unser Doktor ist der Beste
1968 Der holledauer Schimmel (TV film)
1967 Der Röhm-Putsch (TV film)
Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Das Bohrloch oder Bayern ist nicht Texas (TV film)
Magdalena (divadelní záznam)
Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
Stahlnetz - Der fünfte Mann (TV film)
1964 Die drei Scheinheiligen
1962 Die türkischen Gurken
Trompeten der Liebe
Waldrausch
1960 ...und keiner schämte sich
Der Vogelhändler (TV film)
Honneurs de la guerre, Les
1959 Bei der blonden Kathrein
Kráva a zajatec
Lass mich am Sonntag nicht allein
Paprika
1958 Lékař od Stalingradu
Mein Mädchen ist ein Postillion
Taiga
1957 Jägerblut
Wetterleuchten um Maria
1941 Hochzeitsnacht
1940 Im Schatten des Berges
1939 Der arme Millionär
1938 Kočičí stezka
Vetřelec
1937 Die Stimme des Herzens

TV seriály

2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ganz in Weiß (S04E33)
Unverhofftes Wiedersehen (S04E32)
1996 Big Ben (TV seriál)
Mezi přáteli (S01E03)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Schafkopfrennen (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Krelling (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1970 Heute

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky