foto

Karl Obermayr

  • nar. 4.4.1931
    Freising, Německá říše
  • zem. 3.6.1985 (54 let)
    Heidelberg, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Sterne fallen nicht vom Himmel (TV film)
1984 Klein, aber mein! (TV film)
Maminko, jen žádnou paniku
1983 Kehraus
Martin Luther (TV film)
1982 Skřítek pana Edera
1981 Die Rumplhanni (TV film)
1979 Der Ruepp (TV film)
Die Überführung (TV film)
Poslední roky dětství
1978 Alte Feinschmecker, Der (TV film)
Zwischengleis
1977 Halbzeit (TV film)
Hauptdarsteller, Der
1976 Sternsteinhof
1974 Jungfrau von Orleans, Die (TV film)
1973 Sittengemälde (TV film)
Steig ein und stirb (TV film)
Tatort - Weißblaue Turnschuhe (TV film)
1972 Der Komödienstadel - Josef Filser (divadelní záznam)
Geheimagenten (TV film)
Plonk (TV film)
1971 Fegefeuer
Weihnachten auf dem Markt (TV film)
1970 Die Beichte (TV film)
Mathias Kneissl
1966 Kriminalmuseum - Das Etikett (TV film)
Stahlnetz - Der fünfte Mann (TV film)
1965 Der alte Feinschmecker (TV film)
Die Pfingstorgel (TV film)

TV seriály

1986 Kir Royal (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Steckbriefe (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Ein Sommer mit Nicole (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky