foto

Daniel Fritz

  • nar. 1984

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Zorn (TV film)
2018 Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2017 War Machine
2015 Besser spät als nie (TV film)
2014 Der Wald (studentský film)
2006 Loving Annabelle

TV seriály

2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 7 (E07)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Dokumentární

2011 Skutečný Američan - Joe McCarthy

Galerie (13)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace