foto

Richard Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Manny Lewis
Redfern Now: Promise Me (TV film)
2014 Cesta
Convict
2012 Woollo (TV film)
2011 Snowtown
2008 Poslední zpověď Alexandera Pearcea
2007 Boxing Day
2005 Žid
1998 Two/Out

TV seriály

2013 The Gods of Wheat Street (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Boxing Day

Host

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace