foto

Emil Strakoň

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Krtek
1979 Cvrček a basa
Cvrček a pila
Cvrček a slepice
1978 Cvrček a housličky
Cvrček a pavouk
Cvrček a stroj
1977 Babička čarodějka
Ze života dětí
1976 Děkujeme, pánové!
Kaštanka
Malý tygr
Mokrá pohádka
1975 Krtek fotografem
1974 Krtek a telefon
Pivo přes ulici
Pohádka, pohádka
1973 Automatic
Malý blesk
Tvář
Vodnická pohádka
Ze života ptáků
1972 Co kdyby...?
Kamenáč Bill a jeho přepevné laso
Tulácká pohádka
Tři loupežníci
1971 Kamenáč Bill a ohromní moskyti
1965 Ptáci Koháci

TV seriály

1983 O chytré kmotře lišce (TV seriál)
Hajný z Malinového vršku (E13)
Jak se kníže div nerozsypal smíchy (E12)
Zkouška na hajného (E11)
další epizody (13)
1979 Mach a Šebestová (TV seriál)
Přírodní zákony (E06)
1978 O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi (TV seriál)
Mach a Šebestová (TV seriál)
Kropáček má angínu (E04)
O Dorotce (TV seriál)
Dorotka a abeceda (E06)
1977 O Sazinkovi (TV seriál)
Mach a Šebestová (TV seriál)
Člověk neandrtálský (E03)
Školní výlet (E02)
1976 Mach a Šebestová (TV seriál)
O utrženém sluchátku (E01)
O Dorotce (TV seriál)
Dorotka a plamínek (E10)
1975 O Dorotce (TV seriál)
Dorotka a zpěvák (E07)
Dorotka a hodiny (E04)
Dorotka a ježibaba (E02)
1974 O Dorotce (TV seriál)
Dorotka a papoušek (E01)

Dokumentární

1976 Namalovaná písnička
1963 Stroje a myšlení

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace