foto

Neil Davidge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 100 Streets
2014 Krvavé peníze
Monsters - Temný kontinent
2009 Push
2007 Vzpoura v Seattlu
2005 Utržený ze řetězu
2004 Bullet Boy

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
Hard Sun (TV seriál)
Sun Day (E06)
Not the End of the World (E05)
Can You Hear Him Now? (E04)
další epizody (6)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 New Blood (TV seriál)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2012 Halo 4 - film (TV seriál)

Dokumentární

2008 Trouble the Water
2007 In Prison My Whole Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace