foto

Neil Davidge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 100 Streets
2014 Krvavé peníze
Monsters - Temný kontinent
2009 Push
2007 Vzpoura v Seattlu
2005 Utržený ze řetězu
2004 Bullet Boy

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
Hard Sun (TV seriál)
Sun Day (E06)
Not the End of the World (E05)
Can You Hear Him Now? (E04)
další epizody (6)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 3, Part 2 (E07)
Case 3, Part 1 (E06)
Case 2, Part 2 (E05)
další epizody (7)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2012 Halo 4 - film (TV seriál)

Dokumentární

2019 8 Days: To the Moon and Back (TV film)
2008 Trouble the Water
2007 In Prison My Whole Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky