foto

Peter Donat

  • nar. 20.1.1928
    Kentville, Nova Scotia, Kanada
  • zem. 10.9.2018 (90 let)
    Point Reyes Station, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2001 Never Die Twice
Temná voda
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
1997 Hra
Rudý labyrint
1996 Akta X – Akta 6: Plán (video kompilace)
1995 Akta X – Akta 1: Neotevřená akta (video kompilace)
Akta X – Akta 4: Kolonie (video kompilace)
Osudová posedlost (TV film)
1993 Dieppe (TV film)
1992 Babe
Školní vázanky
1989 Christine Cromwell: Things That Go Bump in the Night (TV film)
S ženami pod kůží
Válka Roseových
1988 Tucker: Člověk a jeho sen
1987 Unfinished Business
1985 Lune de miel
1984 Chlapec ze zátoky
Massive Retaliation
1982 Dámy a pánové, punk žije!
Highpoint
Příšery (TV film)
1981 Golden Gate (TV film)
Matter of Life and Death, A (TV film)
Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 Fun and Games (TV film)
1979 Hanging by a Thread (TV film)
Meteor
Suicide's Wife, The (TV film)
Čínský syndrom
1978 Different Story, A
Mirrors
P.Ě.S.T.
Return Engagement (TV film)
1977 Delta County, U.S.A. (TV film)
Five Finger Discount (TV film)
1976 Baa Baa Black Sheep (TV film)
Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
Hindenburg
Last Hours Before Morning (TV film)
Ruská ruleta
1974 Enemies (TV film)
Kmotr II
The Missiles of October (TV film)
1973 Return of Charlie Chan, The (TV film)
1972 Cyrano de Bergerac (TV film)
1971 My Old Man's Place
1967 Der Revolver des Korporals
1966 Julius Caesar (TV film)
1964 Last Voyage of Henry Hudson, The
1962 John Brown's Body (TV film)
1958 Lost Lagoon

TV seriály

2002 Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
1999 Akta X (TV seriál)
Jedináček (S06E12)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Řádně a poctivě (S02E08)
Akta X (TV seriál)
Talitha Cumi (S03E24)
1995 Akta X (TV seriál)
Požehnaná cesta (S03E01)
Anasazi (S02E25)
Konec hry (S02E17)
další epizody (4)
1993 Time Trax (TV seriál)
1988 Earth Star Voyager (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1964 Moment of Truth (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
The Brighter Day (TV seriál)

Dokumentární

1979 Making of 'The China Syndrome', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace