foto

Paul Esser

  • nar. 24.4.1913
    Kapellen, Geldern, Německá říše
  • zem. 20.1.1988 (74 let)
    Tenerife, Kanárské ostrovy, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Die wilden Fünfziger
1976 Pension Schöller (TV film)
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1973 Der Zarewitsch (TV film)
Orden de Interpol: sin un momento de tregua
Pippi se připravuje na Vánoce
1972 Michal dělá pořádek
Tatort - Rattennest (TV film)
1971 Emil i Lönneberga
Les Lèvres rouges
Tatort - Der Boss (TV film)
Unser Willi ist der Beste
1970 Was ist denn bloß mit Willi los?
1969 Alle Kätzchen naschen gern
Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
Pippi dlouhá punčocha
1968 Die Mühle von Sanssouci (TV film)
Neznalost řeči nevadí
1967 Zlaté časy ve Spessartu
1965 Nicht versöhnt oder Es hilft nur Gewalt wo Gewalt herrscht
1964 Das Haus auf dem Hügel
Unterm Birnbaum (TV film)
1963 Die endlose Nacht
Stadtpark (TV film)
Wochentags immer
1961 Die große Reise (TV film)
Geburtstagsfeier, Die (TV film)
1960 Am Galgen hängt die Liebe
Ich zähle täglich meine Sorgen
Strašidla ze Spessartu
1959 Abschied von den Wolken
Nocturno im Grand Hotel (TV film)
Schöne Abenteuer, Das
Unser Wunderland bei Nacht
1958 Der Schinderhannes
Ein gefährlicher Mensch (TV film)
Hospoda ve Spessartu
Hráč
1957 Frühreifen, Die
Jinak než ty a já
Mitternacht (TV film)
Vater sein dagegen sehr
1956 Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Johannisnacht
1955 Der 20. Juli
Die Toteninsel
Ihr Leibregiment
Undine (TV film)
Urlaub auf Ehrenwort
1954 Ein Leben für Do
Gefangene der Liebe
Hoheit lassen bitten
1953 Der unsterbliche Lump
1952 Heimweh nach dir
1951 Poddaný
1950 Chladné srdce
Der Kahn der fröhlichen Leute
Die lustigen Weiber von Windsor
1949 Klec
1943 Kolotoč života

TV seriály

1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Emil i Lönneberga (TV seriál)
Den stora snöstormen (E13)
Emil i soppskålen (E02)
1973 Les messieurs de Saint-Roy (TV seriál)
Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1969 Pipi Dlouhá punčocha (TV seriál)
Pippi går ombord (S01E13)
Pipi v balonu (S01E10)
Pipi slaví vánoce (S01E08)
další epizody (9)

Režijní filmografie

Filmy

1969 Hunderttausend Taler (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace