foto

Will Friedle

  • nar. 11.8.1976 (42 let)
    Hartford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Batman Unlimited: Mech vs. Mutants
Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
2015 Všemocný Batman: Zvířecí Monstermánie
2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2008 Batman - Gothamský rytíř
2004 Love Surreal
2003 Kim Possible: Problém s časem (TV film)
Kim Possible: Tajné složky
National Lampoon's Gold Diggers
2000 Batman Beyond: Return of the Joker
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
H-E Double Hockey Sticks (TV film)
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
1997 Trojská válka
1996 Educating Mom (TV film)
1994 Dar lásky (TV film)

TV seriály

2015 Future-Worm! (TV seriál)
Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Guardians of the Galaxy Origins (TV seriál)
2014 Batman Beyond (TV seriál)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2011 Thundercats (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 Regular Joe (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
Random Years, The (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
2000 Boy Meets World (TV seriál)
Brave New World: Part 2 (S07E23)
Brave New World: Part 1 (S07E22)
Angela's Ashes (S07E21)
další epizody (11)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Family Trees (S07E12)
What a Drag! (S07E11)
Pickett Fences (S07E10)
další epizody (23)
1998 Boy Meets World (TV seriál)
Santa's Little Helpers (S06E11)
And in Case I Don't See Ya (S06E10)
Poetic License: An Ode to Holden Caulfield (S06E09)
další epizody (24)
1997 Boy Meets World (TV seriál)
A Very Topanga Christmas (S05E11)
Last Tango in Philly (S05E10)
How to Succeed in Business (S05E09)
další epizody (21)
1996 Boy Meets World (TV seriál)
Easy Street (S04E12)
An Affair to Forget (S04E11)
Turkey Day (S04E10)
další epizody (24)
1995 Boy Meets World (TV seriál)
Train of Fools (S03E10)
The Last Temptation of Cory (S03E09)
Rave On (S03E08)
další epizody (21)
1994 Boy Meets World (TV seriál)
Turnaround (S02E12)
The Beard (S02E11)
Sister Theresa (S02E10)
další epizody (23)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
The Father/Son Game (S01E11)
Santa's Little Helper (S01E10)
Class Pre-Union (S01E09)
další epizody (11)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Trust (S02E15)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Mladí Titáni do toho! (TV seriál)
Legendary Sandwich (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace