foto

Will Friedle

  • nar. 11.8.1976 (43 let)
    Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 LEGO DC: Batman - Family Matters
2016 Batman Unlimited: Mech vs. Mutants
Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
2015 Všemocný Batman: Zvířecí Monstermánie
2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2008 Batman - Gothamský rytíř
2004 Love Surreal
2003 Kim Possible: Problém s časem (TV film)
Kim Possible: Tajné složky
National Lampoon's Gold Diggers
2000 Batman Beyond: Return of the Joker
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
H-E Double Hockey Sticks (TV film)
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
1997 Trojská válka
1996 Educating Mom (TV film)
1994 Dar lásky (TV film)

TV seriály

2017 Hollywood Darlings (TV seriál)
Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
Freedom Fighters (S04E26)
Enemy of My Enemy (S04E25)
Five Fugitives (S04E24)
další epizody (26)
2016 Transformers (TV seriál)
Worthy (S03E06)
Mini-Con Madness (S03E05)
Mighty Big Trouble (S03E04)
další epizody (19)
2015 Critical Role (TV seriál)
Future-Worm! (TV seriál)
Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Guardians of the Galaxy Origins (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
Battlegrounds: Part 2 (S01E26)
Battlegrounds: Part 1 (S01E25)
Ghosts and Impostors (S01E24)
další epizody (26)
2014 Batman Beyond (TV seriál)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
Příšera z jezera (S01E02)
2011 Thundercats (TV seriál)
2007 Kim Possible (TV seriál)
Graduation: Part 2 (S04E23)
Graduation: Part 1 (S04E22)
Larry's Birthday (S04E21)
další epizody (23)
2006 Kim Possible (TV seriál)
And the Mole-Rat Will Be CGI (S03E12)
2005 Kim Possible (TV seriál)
Gorilla Fist (S03E11)
Team Impossible (S03E10)
Rappin' Drakken (S03E09)
další epizody (8)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Bonding (S03E03)
Emotion Sickness (S03E02)
Steal Wheels (S03E01)
další epizody (17)
2003 Regular Joe (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Queen Bebe (S02E16)
A Very Possible Christmas (S02E15)
Day of the Snowmen (S02E14)
další epizody (20)
2002 Kim Possible (TV seriál)
The Twin Factor (S01E17)
Kimitation Nation (S01E16)
All the News (S01E15)
další epizody (17)
Random Years, The (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
Batman budoucnosti (TV seriál)
Unmasked (S03E13)
Countdown (S03E12)
The Curse of the Kobra: Part 2 (S03E11)
další epizody (4)
2000 Batman budoucnosti (TV seriál)
Betrayal (S03E09)
The Call: Part 2 (S03E08)
The Call: Part 1 (S03E07)
další epizody (24)
Boy Meets World (TV seriál)
Brave New World: Part 2 (S07E23)
Brave New World: Part 1 (S07E22)
Angela's Ashes (S07E21)
další epizody (11)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Revenant (S02E11)
Mind Games (S02E10)
Rats! (S02E09)
další epizody (24)
Boy Meets World (TV seriál)
Family Trees (S07E12)
What a Drag! (S07E11)
Pickett Fences (S07E10)
další epizody (23)
1998 Boy Meets World (TV seriál)
Santa's Little Helpers (S06E11)
And in Case I Don't See Ya (S06E10)
Poetic License: An Ode to Holden Caulfield (S06E09)
další epizody (24)
1997 Boy Meets World (TV seriál)
A Very Topanga Christmas (S05E11)
Last Tango in Philly (S05E10)
How to Succeed in Business (S05E09)
další epizody (21)
1996 Boy Meets World (TV seriál)
Easy Street (S04E12)
An Affair to Forget (S04E11)
Turkey Day (S04E10)
další epizody (24)
1995 Boy Meets World (TV seriál)
Train of Fools (S03E10)
The Last Temptation of Cory (S03E09)
Rave On (S03E08)
další epizody (21)
1994 Boy Meets World (TV seriál)
Turnaround (S02E12)
The Beard (S02E11)
Sister Theresa (S02E10)
další epizody (23)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
The Father/Son Game (S01E11)
Santa's Little Helper (S01E10)
Class Pre-Union (S01E09)
další epizody (11)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Trust (S02E15)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Mladí Titáni do toho! (TV seriál)
Legendary Sandwich (S01E01)

Host

TV pořady

2019 Christy's Kitchen Throwback (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky