foto

Ina-Alice Kopp

  • nar. 10.3.1981 (39 let)
    St. Pölten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fatal Crossroads
2018 Silent Life
2017 Nephilim
2016 Dean
Hot Bot
2015 Flytrap
Straight Outta Compton
2013 Big Gay Love
Killer Reality (TV film)
2012 Keye Luke
2009 Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2008 Daniel Käfer - Die Schattenuhr (TV film)
2007 No Bikini
2006 Klimt

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
Birds of a Feather (S01E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Quantensprung (S13E11)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Familienbande (E03)
2012 Glee (TV seriál)
Makeover (S04E03)
2010 Oben ohne (TV seriál)
Abgeseilt (S03E01)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Rudolf Sommerbauer (S01E05)
Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Das Ende ist hässlich (E06)
Ein magischer Moment (E05)
Schlussstrich (E04)
další epizody (6)
2008 Oben ohne (TV seriál)
Der Herr der Insel (S02E04)
Gustls Quarantäne (S02E03)
2005 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Herbstzeit (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky