foto

Ina-Alice Kopp

  • nar. 10.3.1981 (36 let)
    St. Pölten, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fatal Crossroads
Silent Life
2017 Nephilim
Snow Moon
2016 Dean
Hot Bot
2015 Flytrap
Straight Outta Compton
2013 Big Gay Love
Killer Reality (TV film)
2012 Keye Luke
2009 Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2008 Daniel Käfer - Die Schattenuhr (TV film)
2007 No Bikini
2006 Klimt

TV seriály

2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Familienbande (E03)
2009 Glee (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2005 Die Country Kids aus der Steiermark (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace