foto

Reema Lagoo

  • nar. 1958
    Mumbaj, Maháráštra, Indie
  • zem. 18.5.2017
    Mumbaí, Maháráštra, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Home Sweet Home
2016 Jaundya Na Balasaheb
2015 I Love New Year
Main Hoon Rajinikanth
2014 Ungli
2013 Anumati
Sanshay Kallol
2011 Mumbai Cutting
Trapped in Tradition: Rivaaz
2010 Mittal v/s Mittal
2009 Aamras: The Sweet Taste of Friendship
Agnidivya
Gho Mala Asala Hawa
2008 Kidnap
Mehbooba
Superstar
2007 Deha
Humne Jeena Seekh Liya
2006 Aai Shappath..!
Kachchi Sadak
Nital
Sail
Sandwich
Shaadi Karke Phas Gaya Yaar
2005 Divorce: Not Between Husband and Wife
Hum Tum Aur Mom: Mother Never Misguides
Koi Mere Dil Mein Hai
2004 AK 47
Hatya: The Murder
Navra Mazha Navsacha
Saatchya Aat Gharat
2003 Chupke Se
Main Prem Ki Diwani Hoon
Pran Jaaye Par Shaan Na Jaaye
Zinda Dil
Zítřek už možná nepřijde
2002 Hathyar
Jo Dar Gaya Samjho Mar Gaya
Raat Ke Saudagar
2001 Censor
Hum Deewane Pyar Ke
Indian
Tera Mera Saath Rahen
2000 Deewane
Jis Desh Mein Ganga Rehta Hain
Kahin Pyaar Na Ho Jaaye
Kya Kehna
Nidaan
1999 Aarzoo
Bindhaast
Dillagi
Hum Saath-Saath Hain: We Stand United
Lo Main Aa Gaya
Pyaar Koi Khel Nahin
Sautela
Vaastav: The Reality
1998 Aunty No.1
Deewana Hoon Pagal Nahi
Himmatwala
Jhooth Bole Kauwa Kaate
Mere Do Anmol Ratan
Něco se děje
Pyaar To Hona Hi Tha
Tirchhi Topiwale
1997 Betaabi
Deewana Mastana
Dil Kitna Nadan Hai
Judwaa
Khwaab
Rui Ka Bojh
Suraj
Uff! Yeh Mohabbat
Yes Boss
1996 Apne Dam Par
Bambai Ka Babu
Maahir
Papa Kahte Hain
PremGranth
Vijeta
1995 Bewafa Sanam
Gaddaar
Hum Sab Chor Hain
Jai Vikraanta
Naajayaz
Rangeela
Sanam Harjai
Taqdeerwala
1994 Aa Gale Lag Jaa
Chhoti Bahoo
Co pro tebe znamenám
Dilbar
Dilwale
Jai Kishen
Jazbaat
Kanoon
Paramaatma
Pathreela Raasta
Sangdil Sanam
Vijaypath
Yeh Dillagi
Zamane Se Kya Darna
1993 Aaj Kie Aurat
Aaplee Maanse
Dil Hai Betaab
Gumrah
Mahakaal
Pyaar Ka Tarana
Sangram
Shreemaan Aashique
1992 Dil Ne Ikaar Kiya
Do Hanso Ka Joda
I Love You
Jaanam
Jeena Marna Tere Sang
Nishchaiy
Prem Deewane
Qaid Mein Hai Bulbul
Sapne Saajan Ke
Shola Aur Shabnam
Vansh
1991 Aag Laga Do Sawan Ko
Baharon Ke Manzil
Balidaan
First Love Letter
Henna
Patthar Ke Phool
Pyar Bhara Dil
Ramwati
Saajan
1990 Aashiqui
Police Public
Pratibandh
Teri Talash Mein
1989 A co moje láska
1988 Hamara Khandaan
Qayamat Se Qayamat Tak
Rihaee
1985 Nasoor
1983 Chatpati
1981 Kalyug
1980 Aakrosh

TV seriály

1993 Kirdaar (TV seriál)
1985 Khandaan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace