foto

Brad Bufanda

  • nar. 4.5.1983 (36 let)
    Orange County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dark Tourist
2008 Stone & Ed
2004 Debating Robert Lee
Moderní Popelka
1997 Pocket Ninjas

TV seriály

2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
2007 Co-Ed Confidential (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Emeril (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1995 Roseanne (TV seriál)
The Last Thursday in November (S08E08)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Duets (TV pořad)
2001 Dismissed (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky