foto

Jacek Koman

  • nar. 15.8.1956 (63 let)
    Bielsko-Biała, Polsko

Biografie

Jacek Koman je polský herec, který nyní žije v Austrálii. Koman se narodil v Bielsko-Biała, Polsko a přišel do Austrálie v roce 1982 se svým bratrem Tomkem. Nejdříve přistáli v Perthu, ale nakonec se vydali do Melbourne, kde se vrátil k hraní. V Melbourne, se také setkal se svou současnou partnerkou, herečkou, Catherine McClements. Mají spolu dvě děti - Clementine Coco a Quincy. Mimo herectví můžeme Jacka vidět jako zpěváka kapely VulgarGrad, skupiny z Melbourne, která hraje ruský styl hudby.

Veronika "wertcha" Jiříková

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sala samobójców. Hejter
2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
2018 Krew Boga
2017 Breath
Ztracen v džungli
2016 The Death and Life of Otto Bloom
2015 Discopolo
Trouba
Zrnko pravdy
2014 Syn zmaru
2013 Shopping
Velký Gatsby
2011 The Hunter
2010 Kołysanka
Lonesdale
2009 Love and Dance
2008 Austrálie
Odpor
The Funk
2007 Romulus, můj otec
2006 HG Wells: War with the World (TV film)
Potomci lidí
Tsunami: Následky (TV film)
2005 Life (TV film)
2003 Horseplay
2001 Moulin Rouge
1999 117
1998 Sound of One Hand Clapping, The
1997 Lizzie je poklad
1996 What I Have Written
1994 Redheads
Trefa
1991 Dravec
Holidays on the River Yarra
1989 Miláčci bohů (TV film)
1988 Míle za čtyři (TV film)
1979 Bezposrednie polaczenie (TV film)

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
Temné lesy (TV seriál)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Reef Break (TV seriál)
Despot (E07)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Akcja (S21E04)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Příliv sirén (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Rake (TV seriál)
Greene v The World (S05E01)
2017 Mustangs FC (TV seriál)
Seven Types of Ambiguity (TV seriál)
2016 Jack Irish (TV seriál)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Każdy ma swojego wroga (S05E10)
další epizody (21)
2013 Na jezeře (TV seriál)
The Edge of the Universe (S01E03)
Searchers Search (S01E02)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
If the Shoe Fits (S01E06)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (26)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (10)
2011 Small Time Gangster (TV seriál)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
Usta usta (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Simone de Beauvoir's Babies (TV seriál)
1993 Snowy (TV seriál)

Dokumentární

2002 Secret Life of 'The Secret Life of Us', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky