foto

Carl Duering

  • nar. 29.5.1923 (96 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Saltwater
1999 Waiting Time, The (TV film)
1997 Vzpomínky
1993 Příliš vydařený útěk (TV film)
1983 Der Schnüffler
Wagnis des Arnold Janssen, Das
1982 Inside the Third Reich (TV film)
1981 Berlin Tunnel 21 (TV film)
Malou
Posedlost
1979 Sturz, Der
1978 Hoši z Brazílie
1977 Skupinový portrét s dámou
1976 Arnhem: The Story of an Escape (TV film)
Herbst (TV film)
Pouť zatracených
1975 Operace "Daybreak"
1974 Zlato
1973 Thinking Man As Hero (TV film)
1972 King, Queen, Knave
1971 Mechanický pomeranč
1970 Darling Lili
Rend mig i revolutionen
Underground
1968 Duffy
1966 Arabeska
1965 Operace Crossbow
1962 Fate Takes a Hand
The Main Attraction
1961 Děla z Navarone
Strip Tease Murder
1959 Great Van Robbery
Unbeschriebenes Blatt, Ein (TV film)
1958 Escapement
The Man Who Sold Death (TV film)
1957 Let's Be Happy
Seven Thunders
1955 Útěk z Colditzu
1954 Beautiful Stranger
The Divided Heart
1953 Appointment in London
The Red Beret

TV seriály

1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Mother Love (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Petr Veliký (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Moonfleet (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Barriers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Bruce-Partington Plans (S01E10)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Colonel Trumper's Private War (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Tales of the Vikings (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1975 Zwei Finger einer Hand (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace