foto

Bryan Ferry

  • nar. 26.9.1945 (72 let)
    Washington, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Snídaně na Plutu
2004 The Porter

TV seriály

1980 Petit déjeuner compris (TV seriál)

Dokumentární

2016 Polární diskozáře
2015 Better Than the Original: The Joy of the Cover Version (TV film) - a.z.
2014 Bryan Ferry in Concert (koncert)
Glastonbury 2014 (koncert)
2008 Bryan Ferry: Live (koncert)
2007 Concert for Diana (koncert)
Sedm epoch rocku (TV seriál)
2002 Durch die Nacht mit... (TV seriál)
2000 Sex Pistols: Děs a běs - a.z.
1997 Behind the Music (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
Live Aid (koncert)

TV pořady

2013 The BRIT Awards 2013 (TV pořad)
2010 BBC Proms (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2006 Tenue de soirée (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
The Culture Show (TV pořad)
2003 Miss World 2003 (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1999 Comic Relief: The Record Breaker (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1997 Leute heute (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1994 Top of the Pops 2 (TV pořad) - a.z.
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Le cercle de minuit (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Old Grey Whistle Test, The (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad) - herec, a.z.

Hudební videoklipy

2015 Bryan Ferry & Todd Terje - Johnny & Mary (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2014 Loop De Li (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace