foto

Johnny Messner

  • nar. 11.4.1970 (49 let)
    Syracuse, New York, USA

Biografie

Johnny Messner se narodil 11. dubna 1970 v Syracuse, New Yorku v USA, ale vyrůstal v Newbury, Port Massu v Massachusetts. Spolu s Johnnym zde vyrůstali i jeho dva sourozenci. Nejprve žil v Evropě do svých 13ti let, kdy jeho otec sloužil u letecké armády ve Velké Británii. Během této doby si zamiloval sport a hrál v místním fotbalovém týmu na vojenské základně. Zájem o sport ho přiměl stát se sportovním reportérem, předtím než se obrátil k herectví.

Později navštěvoval Vysokou školu v San Diegu, kterou vystudoval v oboru komunikace. Při své snaze stát se hercem nejdříve pracoval čtyři roky jako barman a poté pracoval jeden rok jako osobní asistent filmového režiséra Andrewa Stevense.

Jeho velký průlom ve filmu nastal v roce 2002, kde si zahrál spolu s Cameron Diaz v PROSTĚ SEXY. Dále pracoval na třech filmech spolu s Brucem Willisem - SLZY SLUNCE (2003), MŮJ SOUSED ZABIJÁK 2 (2004) a RUKOJMÍ (2005). Když točil svou roli jako představitel Lance Baldwina v show „The O.C.“, přišel Bruce Willis spolu se svou dcerou Tallulah za ním do studia, kde oslavili její narozeniny. Johnny jí všude provedl a vše ukázal a všichni ve studiu jí zazpívali „happy birthday“. Jeho nejnovější role je ve filmu ÚTĚK PŘED STRACHEM (2006) po boku Paula Walkera.

Johnny Messner měří 184 cm, má zelené oči a je narozen ve znamení skopce. Jeho čínské znamení je znak psa a Johnny o sobě říká, že je typem muže, který si potrpí na jeany a trika. Vlastní také několik tetování. Na jeho levém rameni je americký orel a na levém předloktí modrooká Monica Bellucci, se kterou si také zahrál ve filmu SLZY SLUNCE. Tyto dvě tetování mu vlastnoručně vytetoval jeho bratr. Poslední tetování anděla ze 17. století má na pravém rameni. Johnny říká, že růže, které lemují anděla, symbolizují jeho blízké, které má velmi rád.

Johnny je upřímná a praktická osoba, jak sám říká. Miluje vaření a přátelé o něm říkají, že je nejštědřejší člověkem, jakého znají.

Crazer

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anti-Life
2019 Beyond the Law
2018 Alone We Fight
Silencer
2017 American Violence
The Girl Who Invented Kissing
2016 Mise Condor
Perfektní voják
Zabij, nebo zemři
2015 Checkmate
Condemned
Hodný, zlý a mrtvý
2014 Equalizer
The Outsider
2013 Caught on Tape
Policajt na odpis
2012 Kill 'em All
She Wants Me
2011 Aréna
2010 Příběh vojáka (TV film)
2009 Corrado
Neodvratná pomsta
2008 Dealer
Remarkable Power
The Art of Travel
The Poker Club
V ringu smrti (TV film)
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
Věřící
2006 Až do dna
Zběsilý útěk
2005 Poslední přání
Rukojmí
2004 Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Můj soused zabiják 2
Náš čas vypršel
Pravidla boje
2003 Finding Home
Slzy slunce
2002 Prostě sexy
2000 Podzimní premiéra
1999 Operace Delta Force 4

TV seriály

2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Luke (S14E06)
2017 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty-Six (S04E02)
Chapter Sixty-One (S03E17)
Chapter Sixty (S03E16)
další epizody (8)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kriminalistka sestřelena (S12E05)
2010 G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Personal Effects (S02E10)
Dead Flowers (S02E09)
Chuck (TV seriál)
Chuck a falešná identita (S03E08)
Odložené případy (TV seriál)
Volná láska (S07E20)
Kulka (S07E19)
Poslední autokino (S07E18)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
V nebezpečných vodách (S07E16)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Journey to the End of the Knight (E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover (S09E15)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The O.C. Confidential (S02E20)
The Rager (S02E19)
The Brothers Grim (S02E17)
další epizody (5)
2001 Přátelé (TV seriál)
Rachel má rande (S08E05)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nečekaná změna (S01E02)
1999 Angel (TV seriál)
Osamělá srdce (S01E02)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2003 Journey to Safety: Making 'Tears of the Sun'