foto

Pat Henning

  • nar. 5.7.1908
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 28.4.1973 (64 let)
    Miami Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Hello Down There
1963 Kardinál
1959 Once Upon a Christmas Time (TV film)
1958 Wind Across the Everglades
1954 V přístavu
1953 Muž na laně
1939 Ride 'Em Cowgirl
1938 Shine On, Harvest Moon

TV seriály

1967 Gentle Ben (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
1955 The Julius LaRosa Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky