foto

Trey Callaway

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Lost in Oz (TV film)
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté

TV seriály

2019 Station 19 (TV seriál)
When It Rains, It Pours! (S02E12)
2018 Outrider (TV seriál)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Pod palbou (E12)
Spalující požáry (E08)
Osobní záležitosti (E02)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Familee Ties (E13)
Prisoner of Love (E09)
Assault on Precinct 7 (E05)
2015 Poslové (TV seriál)
Houstone, máme problém! (E13)
Podivná magie (E02)
2014 Revoluce (TV seriál)
Země zítřka (S02E20)
Výstavní třída (S02E16)
Šťastné konce (S02E13)
2013 Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Mrtvý muž přichází (S02E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
2,918 Miles (S09E03)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
The Ripple Effect (S08E13)
Get Me Out of Here! (S08E06)
Food for Thought (S07E19)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Unfriendly Chat (S07E02)
Na dovolenou (S06E23)
další epizody (4)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Zázemí (S06E09)
S kompasem (S06E03)
Selhání komunikace (S05E19)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Trojúhelník (S05E10)
Odvrácená strana (S05E02)
Osobní faul (S04E19)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Čas vypršel (S04E04)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Pekelný dům (S01E17)
2004 W.I.T.C.H. (TV seriál)
1998 Mercy Point (TV seriál)
1995 Timon a Pumbaa (TV seriál)

TV pořady

2013 Whodunnit? (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Old Man and the Studio, The

TV seriály

2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Damned If You Do (S07E03)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Trojúhelník (S05E10)
1998 Mercy Point (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky