foto

Georg Einerdinger

  • nar. 26.4.1941
    Übersee, Německá říše
  • zem. 5.1.2015 (73 let)
    Anger, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Kreuzwege (TV film)
1997 Chiemgauer Volkstheater - Starker Tobak (divadelní záznam)
1996 Chiemgauer Volkstheater - Der Sündenfall (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Krach um Jolanthe (divadelní záznam)
1995 Chiemgauer Volkstheater - Der Millibankerl-Krieg (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die drei Eisbären (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die fünf Karnickel (divadelní záznam)
1993 Chiemgauer Volkstheater - Der Jäger von Fall (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Ein Blitz aus heiterem Himmel (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Gaunerpech (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Nix für unguat (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - So ein Zirkus (divadelní záznam)
1992 Chiemgauer Volkstheater - Die Schwindelnichte (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die falsche Katz’ (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Glück mit Monika (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - St. Pauli in St. Peter (divadelní záznam)
Der Struppi ist weg
1991 Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1990 Der Komödienstadel - Die hölzerne Jungfrau (divadelní záznam)
Hrozná holka
1989 Der Komödienstadel - Der brave Sünder (divadelní záznam)
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
Einfaches Leben (TV film)
1987 Der Komödienstadel - Doppelselbstmord (divadelní záznam)
Májová bouřka (TV film)
1986 Der Komödienstadel - Das Prämienkind (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Glück mit Monika (divadelní záznam)
1985 Big Mäc
Der Komödienstadel - Paraplü und Perpendikel (divadelní záznam)
Traum der Schwestern Pechstein, Der (TV film)
1983 Der Glockenkrieg (TV film)
1982 Gutmütige Grantler, Der (TV film)
Láskyplné kožené kalhoty
Milostný pozdrav z kožených kalhot: Divoké kobyly z Rosenhofenu
Tatort - Tod auf dem Rastplatz (TV film)
1981 Tipfehler (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
Familienfest (TV film)
1979 Der Ruepp (TV film)
Die Münze (TV film)
Tatort - Maria im Elend (TV film)
Unser Goldbua (divadelní záznam)
1978 Liebesgrüße aus der Lederhose 4: Die versaute Hochzeitsnacht
Liebesgrüße aus der Lederhose, 5. Teil: Die Bruchpiloten vom Königssee
Zwischengleis
1977 Der Komödienstadel - St. Pauli in St. Peter (divadelní záznam)
Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Liebesgrüße aus der Lederhose 3: Sexexpress aus Oberbayern
1976 Das Schweigen im Walde
Der Komödienstadel - Der bayrische Picasso (divadelní záznam)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
Kurpfuscherin, Die (TV film)
1973 Das Familienfest (TV film)
Schloß Hubertus
1972 Der Komödienstadel - Mattheis bricht's Eis (divadelní záznam)
1971 Herzlich unwillkommen (divadelní záznam)
1968 Der Saisongockl (divadelní záznam)
1966 Flori rückt ein (TV film)

TV seriály

1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Josef Filser (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
Mein Butler und ich (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Der Geisterwald - Blutbuche und Rabenrache (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
Rette mich, wer kann (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hilfe für einen Mörder (S01E03)
Lindenstraße (TV seriál)
1984 Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1992 Wie bitte?! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky