foto

Marko Nikolič

  • nar. 20.10.1946
    Kraljevo, Srbija, Jugoslávie
  • zem. 2.1.2019 (72 let)
    Beograd, Srbsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dobrá manželka
2015 Bratr Dejan
2014 Peti leptir
Rovnocenní
2006 Šejtanov ratnik
2002 Država mrtvih
Kordon
Tridesetdva kvadrata (TV film)
2001 Rondo (TV film)
1999 Morte di una ragazza perbene (TV film)
Nek bude što bude (TV film)
1998 Nikoljdan 1901. godine (TV film)
Svirač (TV film)
1997 Ljubav, ženidba i udadba (TV film)
1995 Tamna je noć
Terasa na krovu
1994 Dnevnik uvreda 1993
1992 Juriš na skupštinu
1991 Apis (TV film)
Glava šećera (TV film)
Konak (TV film)
Obraz uz obraz: Novogodišnji special (TV film)
1990 Gluvi barut
Ljubav je hleb sa devet kora (TV film)
1989 Bolji život
1985 Dvostruki udar (TV film)
1983 Karađorđeva smrt (TV film)
1981 Buntovnik (TV film)
Kraljevski voz
Tuga (TV film)
Šesta brzina
1980 Nešto iz života (TV film)
Petřin osud
1979 Prva Srpska železnica (TV film)
Ujed (TV film)
1978 Nezapomeňte na nás!
Případ Barbarossa
1977 67. sastanak Skupštine Kneževine Srbije (TV film)
Inferiornost (TV film)
Pucanj
1976 Dívčí most
1974 Užicka Republika
1972 Amigos
Prvi splitski odred
1971 Domovina u pesmama (TV film)
Don Kihot i Sančo Pansa (TV film)
1970 Pucanj (TV film)
1969 Brzy bude konec světa
Raná díla
Sedmina - Pozdravi Mariju
V pasti
1963 20.000 za trošak (TV film)

TV seriály

2019 Pet (TV seriál)
2018 Pogrešan čovjek (TV seriál)
Žigosani u reketu (TV seriál)
2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
2003 Najbolje godine (TV seriál)
2001 Budi fin (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Kraj dinastije Obrenović (TV seriál)
Srećni ljudi 2 (TV seriál)
1993 Srećni ljudi (TV seriál)
1990 Bolji život 2 (TV seriál)
1987 Bolji život (TV seriál)
Vuk Karadžić (TV seriál)
1985 Quo vadis (TV seriál)
1984 Sivi dom (TV seriál)
1982 Doktorka na selu (TV seriál)
Priče iz radionice (TV seriál)
1981 Priče preko pune linije (TV seriál)
1980 Svetozar Marković (TV seriál)
1978 Boško Buha (TV seriál)
Razmena (TV seriál)
1976 Na putu izdaje (TV seriál)
1975 Grlom u jagode (TV seriál)
1970 Čedomir Ilić (TV seriál)
1966 Letovi koji se pamte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace